Despre
Bad Romance

Bad Romance Club este situat in zona centrala a capitalei, la doar cateva minute de JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Amplasat intr-o vila de lux cu design modern, clubul dispune la parter de o zona generoasa de lounge bar.

La primul si al doilea etaj va stau la dispozitie 5 playroom-uri, fiecare amenajat in stil diferit, gândite special sa ofere o atmosfera intima, relaxanta si erotica. La demisol sunt disponibile vestiare pentru bunurile personale. La exterior va asteapta o terasa cu piscina unde va puteti relaxa si distra pe perioada verii.

De ce Bad Romance Club?

Bad Romance Club isi propune, prin frumusetea si grandoarea locului, sa incurajeze dezvoltarea conceptului de swinging si introducerea acestuia in viata cat mai multor cupluri.

Principala noastra calitate este discretia. Ne ghidam dupa legea bunului simt si consideram ca in toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

 

Echipa Bad Romance Club

Avem experienta si iti oferim exact ceea ce ai nevoie. Stim cu totii foarte bine ce facem, trebuie doar sa ai incredere si vei putea observa ca fiecare dintre noi este aici pentru a te ajuta sa ai o experienta perfecta.

Fa-ne o vizita si te va intampina cu caldura hostul nostru care iti va face un tur al clubului si va fi permanent la dispozitia ta. Fa-ti timp pentru un moment de relaxare in zona de lounge te vei putea rasfata, in prezenta animatoarei care destinde atmosfera si incurajeaza buna dispozitie, cu bauturile marca Bad Romance Club pregatite de barmanul nostru. Si pentru ca nu spunem degeaba ca disciplina este regina norocului, agentul de paza este mereu aici sa se asigure ca toare regulile clubului sunt respectate.

Te asteptam!

Esti pregatit pentru a petrece o noapte exclusivista in Bad Romance Club?

CONTACTEAZA

BAD ROMANCE