noutati
Bad Romance

Bad Romance Club – Spa & Garden

20 ianuarie 2020

Participa alaturi de noi in jocul pacatelor si al erotismului intr un ritual hedonistic si plin de senzualitate care incita mintile si simturile în petrecerea de deschidere Bad Romance Club – Spa & Garden.

Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

20 noiembrie 2019

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de “Petreceri“.

Women’s Day Mountain Party

11 ianuarie 2019

Petrecere Cheile Dambovicioarei, locatie deosebita in perioada 8 – 10 martie 2019. Dorim sa le faceti doamnelor cel mai pervers cadou de ziua lor! Numai pentru cupluri!

White Party!

6 septembrie 2018

Este timpul să arătăm bronzul și să ne bucurăm de contraste. Rochii albe, lenjerie sexy albă, pantofi albi… Bad Romance Swingers Club pregateste o seara de sambata speciala.

Petrecere privata HotSwingers

25 martie 2018

Sambata, 31 martie 2018, Bad Romance Swingers Club este rezervat pentru petrecerea privata HotSwingers.

Camera intunecata

16 februarie 2018

Nou intr-un club de swingers in Romania: Bad Romance Swingers Club inaugureaza pentru dvs “Camera întunecată” – Glory Hole, unde va puteti indeplini cele mai ascunse fantezii.

 

Deschidem si in timpul zilei

19 februarie 2018

La cererea clientilor nostri deschidem si in timpul zile incepand cu luna Martie, 2 zile pe saptamana: miercuri si joi, orele 12:00-18:00. Taxa cuplu 150 lei, single 250 lei, bauturi non-alcoolice si cafea incluse in taxa de intrare.

Zona de relaxare in interiorul clubului

12 februarie 2018

Bad Romance Swingers Club deschide pentru dvs o zona de relaxare in interiorul clubului ce cuprinde: Jacuzzi, sauna uscata si paturi pentru masaj.

Inchiriere pentru diverse evenimente sau petreceri private

9 februarie 2018

Va punem la dispozitia dvs locatia noastra sub forma de inchiriere pentru diverse evenimente sau petreceri private, cu sau fara personal. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

CONTACTEAZA

BAD ROMANCE