INTREBARI FRECVENTE

Un stil de viata! Adresat persoanelor open-minded, swinging-ul presupune practica deschisa si lipsita de prejudecati a relatiilor sexuale cu parteneri din afara cuplului.

Exista mai multe tipuri de swinging si, uneori, poti trece prin mai multe variante ale acestei experiente pana descoperi ce ti se potriveste cel mai bine.

Swinging-ul se refera atat la contactele sexuale cu un alt cuplu, cat si la cele cu mai multe cupluri sau cu persoane singure. De asemenea, poti experiemnta actul sexual sub 2 forme: in aceeasi camera sau in camere separate. Depinde doar de ceea ce iti doresti si de ce asteptari ai de la aceasta activitate!

Experienta si parerile celor care ne-au trecut pragul ne-au invatat ca, in timp ce aventurile extraconjugale sunt fierbinti pe moment si au consecinte neluate in considerare, swinging-ul este o aventura bine gandita si pragmatica.

Swingerii cu… experienta marturisesc ca, in timp, aceasta activitate dezvolta comunicarea in cuplu, te face sa renunti la inhibitii si sa cunosti mult mai bine atat placerile tale, cat si pe cele ale partenerului.

Asadar, raspunsul este da. Iti afecteaza viata de cuplu… in bine!

Sau “cum ma comport la prima mea vizita in Bad Romance Swingers Club?

Te relaxezi. Lasi hostul sa isi faca treaba si sa te familiarizeze cu locul. Gandeste-te ca toti cei de acolo sunt exact la fel ca tine, deci nu trebuie sa ai complexe sau retineri. Fii dezinvolt, dar, in acelasi timp, trateaza-i cu respect pe ceilalti si, chiar daca la in inceput poate nu ti se vor parea cu totii atat de interesanti, cel mai probabil vei avea o placuta surpriza ajungand sa ii cunosti mai bine.

Accesul domnilor singuri este permis, in schimb accesul doamnelor singure se poate face doar fiind insotite de un cuplu.

In principiu, orice te face sa te simti confortabil, insa vei observa ca domnii sunt mai bine vazuti in tinute elegante, iar doamnele, purtand tinute sexy si misterioase.

Accesul in club se face pe baza unei rezervari in prealabil la telefon sau prin email .

Nu, filmatul si fotografiatul sunt complet interzise in interiorul si exteriorul Bad Romance Club. 

Libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt. Trateaza cu respect atat dorintele, cat si complexele partenerilor de swing si totul va fi bine. Nu uita sa acorzi exclusivitate emotionala partenerului care ocupa locul principal in viata ta. Pentru detalii vezi regulamentul intern.

CONTACTEAZA

BAD ROMANCE