MEET & GREET CLUJ

Doar o singură întâlnire e suficientă pentru a face scânteiele să zboare! Undeva în mulţime, în camera plină de energie pozitivă, vei observa o persoană (sau cuplu :D) care îţi va înceţoşa mintea… Poate modul în cum dansează, cum se mişcă, cum arată şi cum te atinge, cum râde la glumele tale sau este, pur şi simplu, chimie instantă – vei dori să o revezi şi să o iei cu tine în întuneric!

Vino alături de noi pentru câteva băuturi, bucură-te de muzică minunată, dans şi întâlneşte persoane similare: interesante, carismatice, sexy, aventuriere şi fără prejudecăţi!

Plan petrecere: Petrecerea începe la ora 19:00 şi durează până la ora 1:00. Această petrecere este concepută strict pentru a aduna persoane cu acelaşi stil de viaţă. Deci, de această dată, nu vor exista camere de joacă, dar asta nu înseamnă că nu ne vom distra! Ne vom îngriji de atmosferă, vom seta dispoziţia pentru vibraţii pozitive şi depinde de voi să alegeţi un grup şi să aranjaţi un timp de joacă în aceeaşi noapte sau în altă zi în spaţiul dumneavoastră privat.

Cod vestimentar: Purtaţi ceva sexy – doriţi să faceţi o primă impresie bună! 😉

Preţ: 35€ pe cuplu

Include în preţ: O băutură de bun venit!

CONTACTEAZA

BAD ROMANCE