LADY IN RED 10-12 MARTIE 2023

Dragii noștri iubitori de petreceri, dăm startul noului an cu o mega petrecere în zona Transilvaniei, într-o locație situată între Sibiu și Brașov. Doamnelor, vrem sa va vedem în cele mai interesante rochii ce pot starni cele mai fierbinți fantezii și neapărat accesoriul roșu sau lenjeria rosie care va face diferenta. Petrecerile și cazarea vor avea loc într-o superbă locație de 3* in Sambata de Sus în mijlocul naturii desfășurată pe 1500 mp dotată cu un centru SPA: piscina interioara și saună, având o capacitate totala de cazare de 35 camere.

Petrecerile se vor desfășura in interiorul locației unde puteți petrece momente de neuitat pe ringul de dans, flirta ca mai apoi sa va retrageti în camerele de joacă. Petrecerile sunt menite sa starneasca imaginatia, sa dezvolte atmosfera erotica si de ce nu, după ora 22.00 costumatia și lenjeria sexy sunt încurajate dar nu obligatorii.     

Tematica petrecerii : LADY IN RED

Desfășurare evenimente:

1. Vineri: Primire invitati, cazare, acomodare. Intre orele 18.00-20.00 – Cina traditionala. Incepand cu ora 22.00 petrecere swingers HOT and GLAM. Pe tot parcursul serii va fi deschis un open bar cu băuturi alcoolice, non-alcoolice si cafea.

 

2. Sambata: Intre orele 8.00-10.00 mic dejun tip bufet suedez Intre orele 18.00-20.00- cina. Incepand cu ora 22.00 petrecere swingers LADY IN RED. Pe tot parcursul serii va fi deschis un open bar cu băuturi alcoolice, non-alcoolice si cafea.

 

3. Duminica: Intre orele 8.00-10.00 mic dejun tip bufet suedez. Toate mesele se servesc la restaurantul care se afla in complex. Piscină și saună sunt situate în complex și sunt la dispozitia noastra pe tot parcursul sejurului. Aceasta petrecere se adresează cuplurilor.

Cazare: Va punem la dispoziție un număr de 35 camere pentru participantii la petrecere. Toata locatia este a noastra in regim Takeover.

 

Plata: Locația poate găzdui 40 de cupluri. Din cauza numărului limitat de locuri, este obligatoriu sa plătiți rezervarea online (prin virament, optiunea transfer bancar in contul nostru) cat mai curand posibil, deoarece aceasta este singura modalitate de a va asigura locul la eveniment.

 

Taxa de participare pentru cupluri Hotel Takeover:

  • 1850 lei cazare 2 nopți camera dublă în hotel 3*
  • 800 lei acces petrecere 2 nopti fara cazare
  • 500 lei acces petrecere 1 noapte fara cazare

CONTACTEAZA

BAD ROMANCE