JUICY EASTER WEEKEND

BAD Romance Club va asteapta vineri si sambata( 22 si 23 aprilie 2022), intre orele 22.00-5.00 la JUICY EASTER WEEKEND, unde muzica si dansul au un rol important.

Cu o suprafata de aproximativ 500 mp amenajata in stil modern, dispusa pe 4 nivele, locatia clubului Bad Romance va pune la dispozitie doua zone de lounge si 5 camere cu tematici diferite.

Vineri toti participantii vor avea din partea noastra o bautura( alcoolica sau non alcoolica) gratis, iar pentru sambata avem pregatit un super show de striptease pentru a va deschide apetitul de distractie.
Distractia incepe in lounge unde DJ-ul nostru va incinge atmosfera cu cea mai buna muzica, iar barmanul va asteapta cu bauturi de cea mai buna calitate. Atentia pentru detalii, atmosfera excelenta si invitatii de cea mai buna calitate sunt motivele pentru care fiecare seara petrecuta la noi sa fie de neuitat.

Cod vestimentar:

Doamne si domni : Elegant/casual
Sacoul si cravata pentru domni sunt recomandate.
Pantalonii scurti, bermudele, imbracamintea si incalatamintea sport, papucii sunt strict interzise.

Pentru comfortul si securitatea dumneavoastra va rugam sa va lasati lucrurile personale la vestiare.

Incepand cu orele 00.00 doamnele vor fi invitate sa se schimbe in lenjerie intima. Când atmosfera s-a incins puteţi merge intr-una din cele cinci camere de joacă, pregatite special pentru aceasta petrecere.

Locurile sunt limitate la 40 cupluri si maxim 3 barbati singuri.

Tarif acces petrecere:
Bilet intrare pentru cuplu : 150 lei
Bilet intr are pentru barbat singur : 400 lei

Doamnele singure au acces gratuit, daca sunt insotite de un cuplu.
Cu siguranta va fi o noapte nebuna!

Dress to impress!

CONTACTEAZA

BAD ROMANCE