Day of the dead

Club Swingers Bucuresti

Avem plăcerea sa va anuntam ca pe 29 octombrie 2022 organizam aceeași petrecere “Day of the dead” in 3 orașe: Budapesta, București și Ljubljana.

Deci, pentru ca petrecerea din Romania sa fie cea mai tare, va asteptam cu multe surprize si distractie maxima asigurata.

Pentru cei care inca nu sunt familiarizati cu tematica petrecerii- Day of the dead- va dam cateva detalii pentru a va face o idee despre atmosfera de care va veti bucura la petrecere.

Fiind o traditie de origine mexicana, in timpul careia oamenii se aduna pentru a onora sufletele stramosilor lor si sa petreaca timp impreuna, vom avea o adevarata fiesta mexicana, muzica latino, dansuri salbatice, iubire pasionala, flirturi si culorii vii.

Asa ca va asteptam sa sarbatorim impreuna si sa avem cea mai tare petrecere de Halloween!

Petrecere in Bucuresti

Petrecerea va fi organizata in cel mai frumos club de swingers din capitala Romaniei in spiritul unei adevărate fiesta mexicane, cu ritmuri fierbinți, culori strălucitoare, băuturi hedoniste, dansuri erotice.

Planul petrecerii

Petrecerea va incepe la ora 21.00 in zonele de lounge unde atmosfera va fi intretinuta de cea mai buna muzica, iar barmanul va pregatiti bauturi de cea mai buna calitate.

Când atmosfera s-a incins puteţi  merge intr-una din cele cinci camere cat si in zona de joaca pregatite special pentru aceasta petrecere.

 

Atentia pentru detalii, atmosfera excelenta si invitatii de cea mai buna calitate sunt motivele pentru care fiecare seara petrecuta la noi sa fie de neuitat.

Cod vestimentar

În mod ideal, codul vestimentar va contine si machiajul simbolic de craniu alb cu o coroană de flori și accesorii colorate.

În cazul in cate nu aveti posibilitatea, orice costum de Halloween sau mască va fi de ajuns! Asigură-te doar să fie sexy!

Dress code-ul este obligatoriu pentru a putea avea acces la petrecere.

Body painters

Daca nu aveti posibilitatea de a face machiajul simbolic pentru petrecere, veniti costumati cat mai sexy, iar de restul de ocupam noi.

Va punem la dispozitie gratuit posibiliatea de a avea un machiaj profesional pentru craniul, coroana de flori sau orice al accesoriu doriti, executat de un body painter.

Va rugam sa luati in considerare faptul ca machiajul este de durata.

Tarif

– 300 lei acces cuplu

– 500 lei acces barbat singur

Inclus in pret

  • acces la petrecere
  • body painting
  • bufet suedez

Locatie

Locatia petrecerii se afla in centrul orasului Bucuresti.Exista numeroase hoteluri unde puteti gasi cazare.

Cu o suprafata de aproximativ 500 mp amenajata in stil modern, dispusa pe 4 nivele, locatia unde va fi organizata petrecerea va pune la dispozitie doua zone de lounge, 5 camere  cu tematici diferite.

CONTACTEAZA

BAD ROMANCE