Day Of The Dead Bucharest

28-10-2023

Pregătește-te de cea mai senzațională petrecere de Ziua Morților, când vom savura din plin plăcerile vieții, ca niciodată până acum. În acest an organizăm festivitatea în Bad Romance Swingers Club, o locatie meticulos concepută pentru a îndeplini dorința oricărui swinger. Pregătește-te să explorezi cele 6 camere de joacă decorate senzual, fără să lași vreun colț nedescoperit.

Locația va fi transformată special pentru petrecere, îmbibată în culori vibrante și pulsând în ritmuri irezistibile. În calitate de oaspete apreciat vei avea posibilitatea de a te bucura de experiența VIP. Asigură-ți locul acum și bucură-te de cea mai bună priveliște a întregului club în timp ce te angajezi în întâlniri private, dar ispititoare, cu cupluri atent selecționate la propria masă privată. Nu rata această ocazie – rezervă-ți din timp un loc exclusiv!

Cod vestimentar:
Tematica este fiesta mexicană de Ziua Morților. Canalizează spiritul sărbătorii în machiaj craniu, coroane de flori și accesorii vibrante sau îmbracă un costum sexy de Halloween. Nu uita, codul vestimentar este o parte esențială a aceste experiențe captivante iar respectarea lui este o condiție obligatorie de a participa la eveniment.

Dacă nu te descurci să-ți faci machiajul tematic, artiștii noștri în body painting sunt pregătiți să te ajute să-ți eliberezi farmecul și puterea de a seduce. Trebuie doar să te prezinți într-o ținută neagră elegantă, cu flori în păr și lasă-i pe artiștii noștri să-și facă magia.

Prețurile biletelor după cum urmează:
Bilet cuplu: 300 LEI
Bilet solo – bărbați: 600 LEI, maxim 5 bărbați singuri
Bilet solo – femei: 150 LEI

Inclus în prețul tuturor biletelor:
– 2 bauturi de bun venit la alegere pentru fiecare cuplu
– Acces la servicii profesionale de body painting pentru a asigura că tu arăți cel mai bine

Mese VIP:
Oferim mese VIP pentru cei care caută experiențe excepționale. Prețul unei mese VIP este de 500 LEI – pentru aceste prețuri primești o băutură la alegere, a cărei valoare este egală cu prețul biletului. O masă VIP este perfectă pentru aproximativ șase persoane.

Rezervă-ți locul din timp căci aceste mese asigură cea mai bună priveliște asupra întregului club și a distracției scânteietoare.

Locația:
În centrul orașului Bucuresti (la 500 m de Palatul Parlamentului), locația noastră oferă numeroase posibilități de cazare în apropiere.

CONTACTEAZA

BAD ROMANCE