Cum sa alegi tipul de swinging potrivit pentru tine

 

Swinging-ul este un stil de viață foarte ofertant în ceea ce privește variantele în care poate fi practicat. De-a lungul timpului, pe lângă clasicul schimb de parteneri, s-au adăugat și alte moduri de a fi swinger. Practicile au evoluat și ideea de swinging înglobează acum atât tradiționalul „wife swapping”, cât și simplul voyeurism. Un club de swingeri este locul în care poți găsi toate tipurile de swinging și toți oamenii care să le practice. Este foarte important ca, în momentul în care alegi să îți începi viața de swinger, să știi exact ce îți poate oferi aceasta ca să poți descoperi ce ți se potrivește cel mai bine. În cele ce urmează, vei regăsi câteva tipuri de swinging des practicate din care poți alege ce se pretează cel mai bine vieții pe care ți-o dorești.

Soft swap vs Full swap
Soft swap
Întâlnit în swinging-ul între două sau mai multe cupluri, soft swapping-ul presupune toată gama activităților sexuale (câteodată se merge chiar și până la sex oral) cu excepția penetrării propriu-zise. În timp ce unii pot considera acest tip de swinging „o joacă de copii”, pentru alții reprezintă exact ceea ce caută pentru a-și îmbunătăți viața sexuală în cuplu.

Full swap
Full swapping-ul este pasul următor. Practic, reprezintă un contact sexual complet (care include penetrare) cu persoane din afara cuplului. Mai este numit și „wife swapping” și este considerat punctul de plecare al conceptului de swinging: sex care implică două cupluri în care se schimbă partenerii. Ulterior, ideea s-a extins și nu ne mai limităm neapărat doar la două cupluri când vine vorba despre full swapping.

În aceeasi camera vs camere separate
Swinging-ul în aceeași cameră
Pentru unii oameni, ideea de a se afla 4 persoane într-un pat, în același timp, este unul dintre motivele pentru care aleg acest stil de viață. Este considerat excitant să îți poți privi sau atinge partenerul în timp ce faci sex cu altcineva.

Pe de altă parte, sunt swingeri care preferă aceeași cameră, dar paturi separate. Știi că partenerul e acolo, îl vezi, îl auzi, dar nu îl poți atinge. Și unii consideră asta mult mai excitant.

Swinging-ul în camere separte
Preferat de cei care consideră incomfortabil să termine partida de sex înaintea celuilalt cuplu din cameră, swinging-ul în camere separate este o alternativă care îți permite să simți intimitatea sexului în doi și plăcerea căutată în viața de swinger în același timp. În timpul sexului, ai toată atenția concentrată asupra unei singure persoane, iar apoi te poți relaxa impreună cu celălalt cuplu la un pahar de vin sau într-un jacuzzi.

Până acum am presupus că sexul se petrece în același timp. Există și varianta în care pur și simplu aveți întâlniri separate si faceți sex cu persoane diferite, nu neapărat în același timp cu partenerul vostru. Poate că sunteți căsătoriți și în timp ce unul dintre voi stă acasă cu copiii, celălalt își petrece seara într-un club de swingeri, totul pentru ca noaptea următoarea să schimbați rolurile. Bineînțeles, acest tip de swinging necesită o încredere reciprocă foarte mare pentru ca totul să se rezume doar la distracție și sex.

Cu persoane singure, un cuplu sau mai multe
Swinging-ul cu o persoană singură
Plecând de la ideea de sex în trei, există numeroase fantezii care implică o a treia persoană în pat. Începând de la celebra dorință a bărbaților de a face sex cu două femei în același timp până la plăcerea ascunsă a anumitor oameni de a-și privi partenerul în timp ce face sex cu altcineva (voyeurism), sexul în trei este des practicat în relațiile contemporane.

Facem un pas înainte și ne gandim că o persoană singură nu este neapărat a treia când vine vorba de swingeri. La fel de bine poate fi a cincia, a șaptea și așa mai departe. Nu există limite decât în ceea ce privește respectul față de dorințele celorlalți.

Swinging-ul cu un cuplu sau cu mai multe
Schimbul de parteneri cu un cuplu. Clasic. Să ne amintim că ne încadram la full swapping sau wife swapping și că avem că avem ca variante aceeași cameră sau camere separate și nu mai intru în alte detalii.

Când implicăm mai multe cupluri, se schimbă puțin situația deoarece uneori este mai greu de controlat și, ca în orice altă circumstanță, unde sunt mai mulți, este mai greu să împaci pe toată lumea. Totuși, după ce ai găsit grupul care se pliază cel mai bine pe așteptările tale, care împarte în mare măsură aceleași dorințe și fantezii ca tine, experiența poate fi una cu adevărat remarcabilă.

Swinger vs Voyeur
Swinger
Dacă ai ajuns până în acest punct, este clar că ai o idee destul de clară despre ce însemnă swinger: persoană implicată în diverse activități sexuale cu oameni din afara cuplului. Nuanțând termenul, putem aprofunda această definiție spunând că un swinger este o persoană implictă direct în contactul sexual cu ceilalți. Categoria care nu este inclusă aici este a celor implicați indirect, a voyeurilor.

Voyeur
Voyeurii sunt persoanele care

obțin satisfacție sexuală doar prin simplul act prin care își privesc partenerul în timp ce face sex cu altcineva.
Voyeurismul este cel mai bine văzut în trei și este preferat de partenerii aflați în relații stabile, de multe ori chiar căsătoriți, care au această fantezie de a-și vedea perechea întreținând relații sexuale cu altcineva.

Swinging vs Cuckolding
Swinging
Vorbim de această dată despre swinging din puctul de vedere al implicării egale a partenerilor și a ceea ce are fiecare dintre ei de spus în momentul în care se stabilesc regulile jocului. Ambii parteneri au aceleași drepturi și aleg împreună persoanele cu care întrețin relații sexuale.

Cuckolding
O practică deviată din swinging este cuckolding-ul. În sensul actual, cuckold reprezintă activitatea prin care o femeie poate decide singură cu ce bărbați va întreține relații sexuale (alpha male sau bull), partenerul ei neavând niciun cuvânt de spus în acest sens.

În mod normal, acest stil de viață este practicat de cei care obțin satisfacție sexuală prin umilință deoarece, de obicei, masculul alfa ales este unul mult mai dotat ca partenerul care, pe lânga rolul de simplu voyeur în timpul pardei de sex, trebuie să își curețe partenera după ce actul s-a consumat.

Deși este o practică considerată greșită de normele morale ale societății, numeroase cupluri susțin că acest stil de viață aduce o mulțime de beneficii și satisfacții relației lor.

Swinging-ul progresiv
Swingerii de pretutindeni caută, pe lângă experiențe sexuale inedite, să poată dezvolta relații care le oferă un mediu social aprobator, comfort și siguranță.

S-a creat astfel conceptul de swinging progresiv care este, de fapt, o combinație între petrecerile din cluburile de swinging și relațiile poligame de lungă durată.

În această categorie se încadrează persoanele care, într-o oarecare măsură, dezvoltă o afecțiune emoțională pentru partenerii lor de swinging și care se bucură de compania acestora și în activități care nu au nicio legătură cu practicile sexuale din cluburi sau de la petreceri.

După cum spuneam la început, swinging-ul este un stil de viață ofertant, nu numai prin practicile proprii, cât și prin cele deviate. Este foarte important să îți dai seama ce ți se potrivește cel mai bine ca să poți profita la capacitate maximă de el. Poate că nu vei reuși de la prima vizită într-un club de swingeri să descoperi ce te atrage cel mai mult sau care este felul în care tu (eventual și partenerul tău) obții satisfacție maximă, însă odată ce ai hotărât că vrei să începi acest stil de viață, ai câteva variante bune pe care le poți încerca.

 

CONTACTEAZA

BAD ROMANCE