Burlesque!

14 aprilie 2018

Burlesque este o modalitate alternativă de exprimare, o revoltă artistică care sărbătorește diferite forme de frumusețe, iar pentru această noapte specială vă invităm să vă distrați într-o experiență atât cu strălucire, cât și cu îndrăzneală. Un stil care iese în evidență pentru erotismul și senzualitatea sa: fetele burlesque erau cunoscute pentru extravaganța și senzualitatea lor în secolul al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea.

Pentru voi, deschidem ușile acestei lumi răutăcioase, care combină comedia de divertisment și lumină, și care a avut gloria în farmecul cabaretelor pariziene.

O petrecere plină de strălucire pe care nu o puteți rata!

Dress code: Elegant și sexy. Doamne: Piesa fundamentală de burlesque este, fără îndoială, corsetul, pe care îl puteți combina cu fuste potrivite, fără a subestima importanța accesoriilor de tot felul, ceea ce vă va permite să obțineți aspectul dorit. Domni: Jachetă elegantă, fără mâneci, cămașă, jupoane, stil gangster etc.

Vă reamintim că codul de îmbrăcăminte nu este obligatoriu.

Taxa cuplu 250 ron, single 450 ron, taxa zona de relaxare cuplu/single 100 ron doar cu rezervare prealabila. Va intampinam cu un pahar de sampanie si va punem la dispozitie snack-uri, sweets si fructe.

Accesul in club de face pana la ora 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.

CONTACTEAZA

BAD ROMANCE