BURLESQUE PARTY

Suntem extrem de încântaţi să vă invitam la  petrecerea – BURLESQUE PARTY- care va avea loc în Bucuresti, pe 27 august 2022 in clubul  Bad Romance. Petrecerea va  începe la ora 22.00.

Burlesque este o modalitate alternativă de exprimare, o revoltă artistică care sărbătorește diferite forme de frumusețe, iar pentru această noapte specială vă invităm să vă distrați într-o experiență atât cu strălucire, cât și cu îndrăzneală. Un stil care iese în evidență pentru erotismul și senzualitatea sa: fetele burlesque erau cunoscute pentru extravaganța și senzualitatea lor în secolul al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea. Un show special pregatit pentru voi va asteapta incepand cu ora 00.00 – spectacol de teatru erotic – porn – LIVE.

Dupa miezul noptii juriul va vota si va acorda un premiu pentru cea mai frumoasa costumatie. Castigatoarea va pleca acasa si se va bucura de un rabbit Lelo toy. Când atmosfera s-a incins puteţi  merge intr-una din cele cinci camere de joacă, pregatite special pentru aceasta petrecere.

Locaţie:

Clubul este localizat în centrul  oraşului Bucuresti, intr-o vila superba. Cu o suprafata de aproximativ 500 mp amenajata in stil modern, dispusa pe 4 nivele, locatia clubului Bad Romance va pune la dispozitie doua zone de lounge si 5 camere  cu tematici diferite. Pentru lucrurile dumneavoastra personale exista o zona speciala dedicata vestiarelor.

O echipa bine organizata, ce acorda o atentie deosebita detaliilor si asigura o atmosfera excelenta sunt probabil motivele pentru care fiecare petrecere organizata de Bad Romance este un succes.

O petrecere plină de strălucire pe care nu o puteți rata!

Cod vestimentar:

Doamnele: Piesa fundamentala de burlesque este, fara indoiala, corsetul, pe care il puteti combina cu fuste potrivite, fara a subestima importanta accesoriilor de tot felul, ceea ce va permite sa obtineti aspectul dorit.

Domnii: Jacheta eleganta, camasa, stil gangster.

Tarif acces petrecere:

Bilet intrare pentru cupluri : 300 lei

Bilet intrare pentru barbat singur : 500 lei

Validare FF:

Dacă nu sunteți încă membri validați FF, toți participanții la acest eveniment vor primi unul.

Cu validarea FF veți avea o reducere permanentă de 20% pentru abonamentul premium.

Rezervări:

Pentru mai multe detalii si rezervari va rugam sa contactati pe e-mail: [email protected]

CONTACTEAZA

BAD ROMANCE