Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Venetian Party!

Venetian Party!


25 august 2018

Bad Romance Swingers Club va propune "Venetian Party", o petrecere mai mult decât specială, în care pasiunea, senzualitatea și luxul vor merge împreună, un eveniment care se ridică cu ambiția de a fi unic!

Dacă doriți să vă exploatați sexualitatea și până acum nu ați îndrăznit, aceasta este noaptea voastră, aceasta este ocazia dvs, de a lăsa timiditatea deoparte și de a vă bucura de căldura pe care o vom oferi!

Când masca își lasă amprenta pe pielea rece, atunci când dorința devine reflexia tensionată a unei jumătăți de lumină și masca cade, va da naștere unui nou inceput. Măști venețiene pentru ambii parteneri (din partea casei).

Taxa cuplu 250 ron, single 400 ron. Va intampinam cu un pahar de sampanie si va punem la dispozitie snack-uri, sweets si fructe.

Accesul in club de face pana la ora 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.


Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...