Swingers Mix Party

Swingers Mix Party


19 octombrie 2019

Swinging-ul va fi, in fiecare sâmbătă, mai aproape de tine. Astfel ca, fie ai sansa sa incepi un nou stil de viata nonconformist alaturi de partenerul tau intr-un fel cum nu se poate mai placut, fie, ca swinger cu experienta, vei descoperi cel mai nou si frumos club de swinging din Bucuresti.

În fiecare sâmbătă, Swingers Mix Party va avea loc in frumoasa vila special amenajata pentru persoanele doritoare sa experimenteze viata de swinger. Te asteptam incepand cu ora 22:00 la adresa str. Cpt. Vasilescu Mircea, nr. 3, Bucuresti, sector 4.

Pentru cupluri taxa de acces este de 250 lei, pentru barbatii single taxa de acces este de 400 lei. Taxa de participare include: FREE BAR cu bauturi alcoolice si non-alcoolice, dulciuri si fructe. Noi va oferim promisiunea ca va veti indragosti de Bad Romance Swingers Club de la prima vizita.

Esti pregatit pentru a petrece o sâmbătă exclusivista în Bad Romance Swingers Club?

Rezervare


Contact Bad Romance Club


Adresa

Str. Radarului nr. 1, Otopeni, Ilfov

Vineri - Sâmbătă, 22:00 - 05:00


Despre Bad Romance Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...