Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Scare Me Deep

Scare Me Deep


3 noiembrie 2018

Va propunem sa... ne vrajim, la inceput, apoi sa ne bantuim impreuna. Sa ne treaca toti fiorii in preajma vrajitoarelor senzuale si seducatoare! Va asteptam sa dati curs celei mai demonice petrecere!

Cele mai sexy vrajitoare, diavolite si vampirite ne-au cotropit! Oferiti-le tributul cerut si veti vedea cum ard de dorinta din adancuri!

Sa aprindem rugurile si sa ne aruncam cu totii in ele, sa ne lasam mistuiti de flacarile ce ne vor cuprinde! Iar acesta va fi doar inceputul!

Taxa cuplu 250 ron, single 400 ron. Va intampinam cu un pahar de sampanie si va punem la dispozitie snack, sweets si fructe.

Accesul in club de face pana la ora 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.


Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...