Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Revelion 2018 @ Bad Romance Swingers Club

Revelion 2018 @ Bad Romance Swingers Club


31 decembrie 2017

Se spune ca asa cum esti in noaptea de Revelion, asa vei fi tot anul care urmeaza. Ce ar fi ca in noaptea dintre ani sa te simti bine, in largul tau si sa fii fericit? Practic, tot ce ti-ai putea dori!

Organizam de Revelion o petrecere exclusivista pe care cu siguranta nu o vei uita: open bar, open buffet si un eveniment surpriza pentru cei care ni se vor alatura pentru a petrece trecerea in 2018 la clubul din str. Cpt. Vasilescu Mircea, nr. 3.

Rezervarile se fac direct la club cu un avans de 20%. Taxa pentru cupluri (insotite sau nu de o femeie single) este de 700 lei, iar taxa pentru un barbat single este de 900 lei.

Traditia ramane traditie! Asiguram cate un vasc sub fiecare candelabru.

Revelion: 31 decembrie

  • free bar,
  • free bufet,
  • eveniment surpriza,
  • cupluri: 700 lei,
  • barbati single: 900 lei,
  • cu rezervare, avans 20% la club.

Esti pregatit pentru a petrece o noapte exclusivista în Bad Romance Swingers Club?

Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...