Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Retro Swingers Dance Party

Retro Swingers Dance Party


28 iulie 2018

Sambata, 28 iulie, intre orele 22.00-6.00, va propunem o petrecere marca - Bad Romance Club - Retro Swingers Dance Party. Pentru ca muzica adevarata nu “moare” niciodata! Sunteti invitati sa retraiti atmosfera anilor 80-90, la o super petrecere cu muzica veche, cele mai tari bauturi si o super distractie ce tine pana dimineata!

Si pentru ca seara sa fie perfecta, va propunem tinute retro. Jachete cu umerii supradimensionati, culori puternice care atrag atentia, bijuterii masive care frizeza kitsch-ul, par tapat in exces si machiaj in culori psihedelice.

Aceasta petrecere se adreseaza doar cuplurilor si doamnelor singure.

Doamnele singure au acces gratuit la petrecere. Taxa de participare pentru cupluri: 350 lei

Taxa de participare include: accesul la petrecere, open bar cu bauturi alcoolice si racoritoare, snacks, sweets and fruit, finger food.


Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...