Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Private Dating Challenge 2

Private Dating Challenge 2


13 iulie 2019

Sambata, 13 iulie, intre orele 22.00-6.00, va propunem o petrecere de socializare (si nu numai) – Private Dating Challenge 2

Provocarea noastra este sa va facem sa va distrati, iar pentru acest lucru am pregatit o seara speciala. Noi incercam sa va facem, sa va descoperiti fanteziile si totodata partenerii ideali. Incepand cu ora 1.00, se face accesul in spatiile erotice prima data doar Doamnelor, obligatoriu in lenjerie intima, apoi dupa 30
minute se permite accesul in spatiile erotice si Domnilor.

Cu siguranta va fi o noapte nebuna. Hai alaturi de noi!

Taxa intrare cuplu 100 lei, taxa intrare barbat single 400 lei. Consumatia la bar se achita separat. Nu se accepta plata cu cardul.

Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...