Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Leather & Latex (Fetish Party)

Leather & Latex (Fetish Party)


23 iunie 2018

Bad Romance Club va propune o petrecere pe care nu o sa o uitati usor: Leather & Latex (Fetish Party). Aceasta petrecere combina adrenalina cu erotismul si senzualitatea unui personaj fetish: un “pisoi” bland, dar agresiv, supus dar pervers, care vrea sa fie vanat sau care vrea sa ne atraga, sa ne vaneze….

Tocurile sunt elementul fetish, care se pastreaza de-a lungul serii si sunt folosite ca un element important, fetish-ul piciorului, animalismul, latexul, supunerea si tot ceea ce dvs. va puteti imagina. 

Va punem la dispozitie accesorii de fetish pe care va incurajam sa le folositi (cusca, bile pentru gura, catuse, biciuri, curele si multe alte obiecte interesante) pentru fetish-ul dvs. Toata recuzita de fetish si BDSM se foloseste in seara respective si doar in interiorul clubului. Toate obiectele de fetish si BDSM sunt proprietatea clubului.

Taxa cuplu 300 lei, single 400 lei. Taxa de particupare include open bar cu bauturi alcoolice si racoritoare, bufet suedez, dulciuri si fructe.

Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...