Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Horny Housewife Party

Horny Housewife Party


25 mai 2018

Bad Romance Swingers Club va invita vinerea asta la HORNY HOUSEWIFE PARTY !!

Trezește-i APETITUL! Deghizeaza-te in bucătar macho și surprinde-le gusturile. Asa gospodine provocatoare vor toți bărbații... Ridicati-le apetitul sus de tot cu un sort de bucatarie cu un trup de femeie goala...! Fiti bucatarese sexy si garantat, pofta le va veni instant! 

Atingeti, cercetati si descoperiti ce se afla sub incitantele sorturi. Cine vor fi alesele, cine vor fi alesii in serile acestea? Descoperiti singuri!

Dress code: Sorturi sexy de bucatarie, menajere, bone sexy. Be kinky!

Taxa cuplu 250 ron, single 450 ron. Va intampinam cu un pahar de sampanie si va punem la dispozitie snack-uri, sweets si fructe.

Accesul in club de face pana la ora 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.


Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...