Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Halloween Swingers Party

Halloween Swingers Party


25 octombrie 2019

Bad Romance Swingers Club va asteapta pentru a petrece Halloween-ul neasteptat.

Pregatiti-va sa va pierdeti mintile de atata groaza, pentru ca sex appeal-ul radiat de costumele impielitatelor va va infierbanta si pielea va va sfarai de atata pofta si dorinta! Dati-le ce-si doresc si le veti vedea cum tremura din tot corpul..

Aratati-ne piele, costume, ce e sub costume si toata lumea va tresalta de incantare la unison pe cele mai senzuale si demonice ritmuri.

Taxa cuplu 250 ron, single 400 ron. Taxa de intrare include FREE BAR.

Accesul in club de face pana la ora 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.

Petrecere cu minim 25 de cupluri.

Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...