Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Glow Party

Glow Party


28 aprilie 2018

Bad Romance Swingers Club, va propune o petrecere inedita "Glow Party". Ne unim pentru a arunca hainele pe fereastră într-o petrecere sexy si veselă.

Vom umple clubul, jacuzzi-ul și invitatii nostrii cu lumini strălucitoare. In rest predomina intunericul. Ne dorim bucurie, vrem să sărbătorim viața, dorința de a trăi și de a ne elibera pasiunea pentru sex, în mijlocul unei orgii de lumini și culori.

Apropo, ce culoare are sexul pentru tine? Aduceți cele mai sexy haine pe care le doriți ...!

Taxa cuplu 250 ron, single 450 ron. Va intampinam cu un pahar de sampanie si va punem la dispozitie snack-uri, sweets si fructe.

Accesul in club de face pana la ora 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.


Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...