Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Fieste de Negro

Fieste de Negro


14 septembrie 2019

Va asteptam Sambata, 14 Septembrie in Bad Romance Swingers Club incepand cu orele 22.00, la o noua experienta in swinging-ul romanesc "FIESTE DE NEGRO".

Ne bazăm mereu pe ochi ca simt de bază pentru a ne raporta la ceilalți, analizăm ceea ce vedem înainte de ceea ce auzim sau atingem. Dar putem crede că sexul nu este doar în ochi, ci este și în mâini, în nas, în buze, în...

Sesiunea nu este potrivită pentru „voyeurs”!

Vom încerca să ne raportăm la ceilalți fără a folosi vederea. Urmează să ne regăsim în camerele spatioase, total întunecate și în care urmează să ne simțim singuri în mijlocul multor alte corpuri senzuale si erotice... și putem avea aceste informații doar prin atingere și miros, pentru că nu puteți vedea.

Brățările fluorescente, o culoare pentru ele, alta pentru ei, va fi singurul indiciu vizual al unui joc plin de experiențe mai mult decât inovatoare.

Cu siguranta va fi o noapte nebuna. Hai alaturi de noi!

Taxa cuplu 100 lei , barbat single 400 lei. In taxa de intrare NU sunt incluse bauturile alcoolice si non alcoolice.

Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...