Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

FIESTAS 100

FIESTAS 100


13 aprilie 2019

Sambata, 13 aprilie, intre orele 22:00 - 06:00, va propunem o petrecere exploziva si un show incendiar Bad Romance Swinger Club: am ajus la petrecerea cu numarul 100 in club.

Cu FIESTAS 100 aniversam 100 de petreceri in club si vrem sa va avem alaturi de noi in acest moment special. Am pregatit pentru voi o surpriza, Alicia Bonita va fi alaturi de noi sa ne incite simturile pentru o noapte erotica. Pentru show-urile de LAP DANCE fiecare doritor va oferi “tips-ul” necesar dansatoarei. 

Petrecere in parteneriat cu HotSwingers.org. Pentru a participa va rugam sa aveti cont pe site-ul HotSwingers.org, si sa va inscrieti la party. Petrecere cu cel putin 30 de cupluri.

Taxa cuplu 250 lei, barbat single 400 lei. Consumatia nu este inclusa in taxa de intrare.

Accesul in club de face pana la ora 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.


Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...