Double Valentine's

Double Valentine's


13 februarie 2018

Oferă-ți atât ție, cât și partenerului tău, cel mai exclusivist și inedit cadou al plăcerii pentru Valentine’s Day. Alăturați-vă altor cupluri dornice să petreacă o seară memorabilă în cel mai nou și frumos club de swingeri din București.

O petrecere cu tematică, Double Valentine’s vă invită să sărbătoriți iubirea și plăcerea fară limite într-o noapte al cărei dress code spune tot într-un singur cuvânt: roșu. Haine, lenjerie, accesorii, alegeți ce vă place mai mult și lăsați părțile pline de dorință ale nopții să vă îndrume.

Bad Romance Swingers Club își deschide porțile din strada Cpt. Vasilescu Mircea, nr. 3, în data de 13 februarie, începând cu ora 22. Accesul este permis doar cuplurilor cu rezervare prealabilă, iar taxa este de 400 lei/cuplu.

Double Valentine’s este o petrecere pe care o veți începe așa cum v-ați obisnuit, cu șampanie și pe care o veți continua așa cum vă place. Aveți toată seara la dispoziție GRATUIT open bar și open fruit & candy bar.

Valentine’s Day este despre dragoste. Alege să iubești la Bad Romance Swingers Club.

Rezervare


Contact Bad Romance Club


Adresa

Str. Radarului nr. 1, Otopeni, Ilfov

Vineri - Sâmbătă, 22:00 - 05:00


Despre Bad Romance Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...