Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Marea deschidere @ Bad Romance Swingers Club

Marea deschidere @ Bad Romance Swingers Club


9 decembrie 2017

Swinging-ul va fi, incepand din 9 decembrie 2017, mai aproape de tine. Astfel ca, fie ai sansa sa incepi un nou stil de viata nonconformist alaturi de partenerul tau intr-un fel cum nu se poate mai placut, fie, ca swinger cu experienta, vei descoperi cel mai nou si frumos club de swinging din Bucuresti.

Petrecerea de deschidere a Bad Romance Swingers Club va avea loc pe 9 decembrie in frumoasa vila special amenajata pentru persoanele doritoare sa experimenteze viata de swinger. Te asteptam incepand cu ora 22:00 la adresa str. Cpt. Vasilescu Mircea, nr. 3, Bucuresti, sector 4.

Cuplurile (insotite sau nu de o femeie single) beneficiaza de intrare gratuita (in limita locurilor disponibile), iar taxa de acces pentru barbatii single este de 250 lei. Noi va oferim open bar, open buffet si promisiunea ca va veti indragosti de Bad Romance Swingers Club de la prima vizita.

Petrecere de deschidere: 9 decembrie

  • free bar,
  • free bufet,
  • cupluri: intrare gratis (in limita locurilor disponibile),
  • barbati single: 250 lei.

Esti pregatit pentru a petrece o noapte exclusivista în Bad Romance Swingers Club?

Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...