Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Cupidon Party

Cupidon Party


16 februarie 2019

Va invintam alaturi de noi sa petreceti o seara fierbinte si plina de erotism. Lovita de o sageata razleata a lui Cupidon, Afrodita se indragosteste de un pamantean. Luna indragostitilor este momentul perfect sa scoti la inaintare armele seductiei. Purtand un costum vaporos si sexy cucereste-l cu farmecele tale de zeita. El nu va rezista prea mult timp avansurilor tele si in scurt timp puteti incepe o noapte de pasiune nebuna alaturi de celelalte cupluri prezente.

Taxa cuplu 250 ron, single 400 ron. Taxa de participare include: FREE BAR cu bauturi alcoolice si non-alcoolice, dulciuri si fructe.

Accesul in club de face pana la orele 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.


Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...