Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Burlesque!

Burlesque!


14 aprilie 2018

Burlesque este o modalitate alternativă de exprimare, o revoltă artistică care sărbătorește diferite forme de frumusețe, iar pentru această noapte specială vă invităm să vă distrați într-o experiență atât cu strălucire, cât și cu îndrăzneală. Un stil care iese în evidență pentru erotismul și senzualitatea sa: fetele burlesque erau cunoscute pentru extravaganța și senzualitatea lor în secolul al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea.

Pentru voi, deschidem ușile acestei lumi răutăcioase, care combină comedia de divertisment și lumină, și care a avut gloria în farmecul cabaretelor pariziene.

O petrecere plină de strălucire pe care nu o puteți rata!

Dress code: Elegant și sexy. Doamne: Piesa fundamentală de burlesque este, fără îndoială, corsetul, pe care îl puteți combina cu fuste potrivite, fără a subestima importanța accesoriilor de tot felul, ceea ce vă va permite să obțineți aspectul dorit. Domni: Jachetă elegantă, fără mâneci, cămașă, jupoane, stil gangster etc.

Vă reamintim că codul de îmbrăcăminte nu este obligatoriu.

Taxa cuplu 250 ron, single 450 ron, taxa zona de relaxare cuplu/single 100 ron doar cu rezervare prealabila. Va intampinam cu un pahar de sampanie si va punem la dispozitie snack-uri, sweets si fructe.

Accesul in club de face pana la ora 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.


Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...