Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

BDSM Play Party

BDSM Play Party


21 decembrie 2017

Fantezii sexuale, fetish-uri și dorințe erotice? Bad Romance Swingers Club îți oferă șansa de a le satisface pe toate cu ocazia celei mai sexy petreceri de până acum.
Pentru prima dată la clubul din strada Cpt. Vasilescu Mircea, nr. 3, București, Mistress Kennya, zeiță în materie de BDSM, promite să aducă la picioarele ei fiecare bărbat și să învețe femeile că trăim într-o lume în care ele domină.

Joi, 21 decembrie, începând cu 21, organizăm o petrecere pentru iubitorii de latex și cătușe. Accesul se face în baza unei rezervări prealabile, iar taxa este de 250 lei pentru cupluri (însoțite sau nu de o femeie singură) și de 450 lei pentru bărbați singuri.

O petrecere reușită are un dress code pe masură. Mistress Kennya abia așteaptă să vadă cele mai negre sau kinky haine pe care le ai și, de asemenea, accesoriile și jucăriile care îți aduc cea mai mare plăcere.

După cum te-am obisnuit deja, noi te vom aștepta cu șampanie și toată seara te vei putea bucura de snack bar & fruit bar.


Rezervare


Contact Bad Romance Swingers Club


Adresa

Ne relocam.

Luni - Duminica, 14:00 - 05:00


Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...