1 Year Anniversary Party!

1 Year Anniversary Party!


8 decembrie 2018

Sambata, 8 decembrie, intre orele 22:00 - 06:00, va propunem o petrecere aniversara - Bad Romance Swinger Club – implineste 1 (primul) an de distractie - 1 YEAR ANNIVERSARY PARTY - Aniversam un an de distractie si extaz si vrem sa va avem alaturi de noi in aceste momente speciale.

Am pregatit pentru voi o surpriza, prietenii de la TABOO BOYS & GILRS vor fi alaturi de noi sa ne incite simturile pentru o noapte erotica. Si pentru ca seara sa fie perfecta doamnele vor fi rasfatate cu o selectie de cocktail-uri.

Cu siguranta va fi o noapte nebuna. Hai alaturi de noi!

Taxa cuplu 350 ron, domn singur 500 ron, doamna singura 100 ron. Taxa de intrare include free bar (bauturi alcoolice si non-alcoolice), cocktail-uri speciale, sweets and snacks.

Accesul in club de face pana la ora 00.00, dupa aceasta ora rezervarea dvs nu mai este valabila.

Petrecere organizata in colaborare cu HotSwingers.org.


Rezervare


Contact Bad Romance Club


Adresa

Str. Radarului nr. 1, Otopeni, Ilfov

Vineri - Sâmbătă, 22:00 - 05:00


Despre Bad Romance Club


Bad Romance Club isi propune prin frumusetea si grandoarea locatiei alese, sa incurajeze si sa intraduca conceptul de swing in viata cuplurilor. Promovam discretia si legea bunului simt. In toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Situat intr-o zona usor accesibila din centrul orasului, locatia clubului este o vila interbelica cu 10 camere dispuse pe 2 nivele si demisol, amenajate in stil clasic si gandite sa ofere o atmosfera intima.

Loading...