Bad Romance Swingers Club se relocheaza!

Bad Romance Swingers Club se relocheaza si deschidem incepand cu primavara anului 2020. Pana atunci organizam petreceri in diferite locatii atent selectionate, anuntate in rubrica de "Petreceri".

Despre Bad Romance Swingers Club


Bad Romance Swingers Club este situat intr-o zona usor accesibila din centrul Bucurestiului. Amplasat intro vila interbelica, clubul dispune de 2 nivele si demisol. 

Parterul este amenajat in stil clasic si gazduieste zona de lounge si bar unde candelabrele vechi de 100 de ani produc o atmosfera care te indeamna sa vizitezi si etajul. O scara de lemn masiv te duce catre camerele spatioase, fiecare cu un decor propriu, dar toate gandite special sa ofere o atmosfera intima, relaxanta si erotica. Regasim astfel 10 camere si 4 bai moderne (cate 2 pe fiecare etaj).

Nu degeaba am pomenit existenta demisolului. Acesta oferta vestiarele o zona de relaxare SPA cu sauna si jacuzzi.

Suntem atenti la detalii asa ca, pentru fumatori, am amenajat o zona speciala in exteriorul vilei, zona cu iesire separata.

Galerie foto

De ce Bad Romance Swingers Club?

Bad Romance Swingers Club isi propune, prin frumusetea si grandoarea locului, sa incurajeze dezvoltarea conceptului de swinging si introducerea acestuia in viata cat mai multor cupluri.

Principala noastra calitate este discretia. Ne ghidam dupa legea bunului simt si consideram ca in toate aventurile exista o disciplina, ea fiind chiar regina norocului.

Echipa Bad Romance Swingers Club

Avem experienta si iti oferim exact ceea ce ai nevoie. Stim cu totii foarte bine ce facem, trebuie doar sa ai incredere si vei putea observa ca fiecare dintre noi este aici pentru a te ajuta sa ai o experienta perfecta.

Fa-ne o vizita si te va intampina cu caldura hostul nostru care iti va face un tur al clubului si va fi permanent la dispozitia ta. Fa-ti timp pentru un moment de relaxare in zona de lounge te vei putea rasfata, in prezenta animatoarei care destinde atmosfera si incurajeaza buna dispozitie, cu bauturile marca Bad Romance Swingers Club pregatite de barmanul nostru. Si pentru ca nu spunem degeaba ca disciplina este regina norocului, agentul de paza este mereu aici sa se asigure ca toare regulile clubului sunt respectate.

Te asteptam!

Esti pregatit pentru a petrece o noapte exclusivista in Bad Romance Club?

Loading...